Wie wij zijn

 

Photo Republic is als fotobureau gespecialiseerd in commerciële opdrachtfotografie en fungeert daarnaast als intermediair tussen opdrachtgever en fotograaf. Wij brengen uw evenement, locatie, merk, product, pr- of marketingactie optimaal in beeld. Photo Republic vertegenwoordigt de beste professionele fotografen in Nederland, in uiteenlopende disciplines. Kortom: iedere opdracht is bij ons in goede handen.

Photo Republic is dè specialist in het vertalen van merkgevoel -en beleving naar (pers)foto. Inmiddels beschikt Photo Republic over een indrukwekkend portfolio, en werken wij voor vele PR, communicatie -en marketing bureaus, en tal van A-merken in Nederland.

Photo Republic is tevens twee keer winnaar Europese aanbesteding fotografie Ministerie op gebied van portret-, product-, en reportagefotografie. Wij fotograferen o.a voor Veiligheid en Justitie, Binnenlandse Zaken, Economische Zaken en diverse andere ministeries.

Eigenaar van Photo Republic is Bibi Neuray. Zelf ook professioneel fotograaf en tevens Agent / Producer Raymond Rutting Special Projects & Artworks.