Team

 

Bibi Neuray is eigenaar / directeur van Photo Republic. Sinds vele jaren zelf professioneel fotograaf. Daarnaast werkt ze met een vast team bestaande uit beste fotografen met ieder hun eigen specialisme. De fotografen komen uit heel Nederland dus waar ze ook aan het werk zijn, overal kun je rekenen op dezelfde professionele, vakkundige werkwijze en top kwaliteit van Photo Republic.

Bibi Neuray

Bibi Neuray

Bibi werkte onder meer voor ANP en Capital Photos. Als mede-eigenaar van Photo Republic heeft ze zeer veel ervaring opgedaan en fotografeerde ze op jonge leeftijd voor diverse grote merken en bureaus in de PR-, reclame- en communicatiebranche.
Diederik van der Laan

Diederik van der Laan

Diederik komt uit Amsterdam en
PR fotografie is een van zijn specialiteiten. Daarnaast houdt hij zich bezig met fotojournalistiek en portretfotografie en is hij regelmatig in het buitenland aan het fotograferen bij race circuits.
Sebastiaan Rozendaal

Sebastiaan Rozendaal

Creatieve reportage fotograaf met oog voor detail. Fotografeert reportages doelgericht, boeiend en smaakvol voor met name PR doeleinden. Sebastiaan is altijd flexibel en past zich aan iedere situatie gemakkelijk aan.
Marco De Swart

Marco De Swart

Hij heeft, dankzij ervaring bij ANP, Algemeen Dagblad en Haarlems Dagblad, een uitstekende kijk op persfotografie in het algemeen. Maar ook door zijn inzet, snelheid, flexibiliteit en inlevingsvermogen is Marco een uitstekende PR fotograaf.
Rick Arnold

Rick Arnold

Rick is regisseur en fotograaf en gefotografeerd voor verschillende mode magazines, Nautique, Carros Magazine en Zeeland Magazine. Hij regisseerde korte bitvids voor Hogeschool Rotterdam en videoclips voor Ilse de Lange en Guus Meeuwis. Zijn stijl is sexy, glossy, stylish, realistisch en vaak met een knipoog. In zijn vrije tijd is hij een gepassioneerd yogaleraar en reist hij vaak naar inspirerende yogasteden.
Raymond Rutting

Raymond Rutting

Raymond is fotojournalist sinds 1985. Werkte jaren voor ANP en de Volkskrant. Raymond werd Fotojournalist van het Jaar en hij won vele malen de Zilveren Camera. Zijn foto’s verschenen in gerenommeerde kranten en tijdschriften als de New York Times, Time Magazine en National Geographic.
Jeroen Jazet

Jeroen Jazet

Jeroen is een gemotiveerde, betrouwbare en gerespecteerde portret fotograaf. Hij weet als geen ander hoe hij moet spelen met licht, zowel in de studio als op locatie.
Gert Janssen

Gert Janssen

Gert Janssen heeft jarenlange ervaring in de fotojournalistiek. Hij werkt sinds 2008 voor Photo Republic, daarnaast voor andere persbureaus, kranten en tijdschriften. Zijn foto's zijn duidelijk en staan vaak dicht bij de mensen. Zijn specialisme is te vinden in de Agrarisch/Tuinbouw/Dieren sector.
Marcel van Hoorn

Marcel van Hoorn

Marcel is een doortastende Limburgse fotograaf met veel ervaring op het gebied van fotojournalistiek en PR fotografie. Hij werkt gedegen, snel en is zeer geroutineerd. Sinds de start van Photo Republic is Marcel bij ons aangesloten.
Reyer Boxem

Reyer Boxem

Deze Groninger werkt voor Photo Republic met name in het noorden van Nederland. Dit doet hij meer dan goed met zijn eigenzinnige, creatieve en zeer eigen stijl. Reyer is winnaar van meerdere Zilveren Camera's.